Audmax brodcast
Nyitólap   Kapcsolat   English
A termék: 42NET Radio Automation System

42NET Radio Automation System

A 42NET adásvezérlő rendszer tervezésénél elsődleges szempont volt a feladatok automatizálása, a manuális beavatkozások minimális szintre való csökkentése. Az új szoftvercsalád ötvözi a piacon levő szoftverek kedvező tulajdonságait, elérhető árkategóriájú, nem igényel különleges drága hangkártyákat, működik a kisebb árkategóriájú, de jó minőségű windows kompatibilis hangkártyákkal is, és a fejlesztők hazai mivolta révén megbízható és gyors támogatást nyújt a felhasználóknak.  

Felhasználói felülete könnyen kezelhető. A rendszer erőforrás kímélő azáltal, hogy a részfeladatok kiszolgálásához nem szükséges több program párhuzamos használata.

A rendszerben több rádió műsora kezelhető párhuzamosan, komplett műsorrészek átvihetők egyik rádió műsorából a másikba. Több rádió esetén az adásvezérlő gépek kapcsolatban vannak egymással, ezáltal egyszerűvé válik a műsorok szétválasztása, külön műsorokra és összekapcsolása közös műsorra, mindez egy kezelőfelületről, ami megkönnyíti a felhasználó munkáját és csökkenti a hibalehetőséget.

Az adásvezérlő lejátssza a legismertebb zenei formátumokat, ezáltal sürgős esetben nem szükséges a konvertálás a rendszer saját formátumára (a hanganyag azonnal adásba szerkeszthető).

Egyedülálló többsávos szerkesztőablak, amellyel akár négy hanganyag is lejátszható egyidőben, és az összetett műsorok elemeit is vizuálisan kijelzi.

A 42NET segítségével a nem csak rádiózó célközösségeket tudjuk elérni a rendszerben már létező tartalommal. A rendszerrel a rádió a sugárzott műsorán kívül további vonalakon: weboldalon, hírleveleken és wapon keresztül is eléri hallgatóikat, sőt az éppen őket nem néző/hallgató célközönséget.

A beépített csendfigyelő (egy a stúdibóban és egy az adóberendezésnél), a biztonsági műsorlisták, árnyék adás-lejátszók mind az adás biztonságát szolgálják.


Ára: 1 500 000 Ft + áfa


Log
Ár:
tétel gyártó  típus   megnevezés   egység ár db össz ár
1.1 PiDRó Bt. 42NET 42NET Radio Automation system 1 200 000 Ft 1 1 200 000 Ft
1.2 PiDRó Bt. 42NET 42NET Radio Automation system LocalInsert 130 000 Ft                opció
1.3 PiDRó Bt. 42NET 42NET Radio Automation system havi bérlete 45 000 Ft                opció
1.4 PiDRó Bt. 42NET 42NET Radio Automation system havi upgrade 8 000 Ft                opció
1.5 PiDRó Bt. 42NET 42NET Radio Automation system 13 havi support 0 Ft 1 0 Ft
1.6 PiDRó Bt. 42NET 42NET Radio Automation system kiemelt support           hívjon!              hívjon!
1.7 PiDRó Bt. 42NET 42NET Radio Automation system helyszíni rendszer telepítés, felhasználói oktatás           hívjon!              hívjon!
1.8 PiDRó Bt. 42NET 42NET Radio Automation system PC pararel port kábel megadott kever?pulthoz, 3m hosszú kábellel   10 000 Ft                 opció
Funkciók:

A 42NET rendszer főbb moduljai:


Player: Ez a program végzi az adás lebonyolítást. Valamennyi egyéb szoftver hozzá kapcsolódik. Direkt RDS, Fader Start, Logger vezérlést tartalmaz. Alkalmas a megszólalások felvételére és editálásra.

Editor: itt készül minden, ami az adáshoz kell. A szignálok, dalok, hanganyagok felvitele, a szignálcsoportok és az összetett műsorelemek felvitele, a webes és RDS adatok kitöltése és a napi sablonok valamint adáslisták szerkesztése. Széles statisztikai lehetőségeket rejt. Alkalmas a Mahasz listák internetes beküldésére.

Scheduler: itt hozzuk létre a zenei struktúrát, a szabályrendszert, itt ütemezhetjük a szignálokat és az egyes promóciókat is.

Commercials: A reklámok központja. Képes a fantom reklámok kezelésére, egyedi reklám és kampány tervezésére adásba helyezésére. Az elhangzások hiteles visszaigazolására és az ügyfelek és költéseik nyomon követésére.

Recorder: a központi rögzítő modul. A megszólalások külső rögzítése történik ezen a programon. A szoftvernek köszönhetően nincs szükségünk minden számítógépbe drága hangkártyákra. Elegendő a Sound Szervert felvértezni erőforrásokkal és valamennyi munkaállomás képes ezeket kihasználva kihozni az ön állomásából is a maximumot. Ebben a program rejtettük el a számos log funkció motorját is, és a Fader Start opció is ennek segítségével érhető el.

News: hírek és rögzített magazin műsorok elkészítésére szolgáló modul. A híreket adatbázisban tárolva, kategorizálva tudjuk rendezni, tárolni, a hozzájuk tartozó hanganyagokkal és riportokkal együtt. Web export moduljának köszönhetően Online kapcsolat alakítható ki az állomás weboldalával. Automatikusan tudjuk tölteni a híreket, riportokat és az ütemezett megszólalásokat. Opcionális bővítményeinek köszönhetően képes vezérelni a Photo News, Scala képújság szoftvereket és a Darim televíziós adáslebonyolítót.

Admin Tools: A felhasználok adatainak és jogosultságainak beállítását hivatott szolgálni. Amíg itt nem kerül valaki regisztrálásra, nem tudja használni a rendszert. A jogosultságoknak megfelelően mindenki csak azon funkciókhoz és anyagokhoz képes hozzáférni, amelyekre felettese az Admin Tools segítségével engedélyt adott. Itt végezhetjük el az egyes munkaállomások hangkártya beállításait is. Gépenként, akár programonként tudjuk megadni melyik felhasználó, milyen hanganyagtípust melyik hangkártyán, vagy melyik szerveren rögzítsen.

News Settings: a hírek és a hírműsorok valamennyi kísérő háttér beállításainak megadására szolgál.

Logger: Az adás archiválására született program. Képes egyszerre több streamet rögzíteni. Alkalmas az interneten kimenő adás archiválására is.

New Media Server: ezzel az egészen egyszerű alkalmazással könnyedén tölthetjük fel a rendszerből az éppen adásban lévő műsorvezető képét, műsor címét, a futó dal adatait, akár a dal részletét is (AAC vagy OGG formátumban). A képújság vagy kamera program vezérlése is ebben a rendszerben kapott helyet. Különlegessége, hogy hálózatos rádiónként, képes valamennyi playlist adatait és tartalmát elkülönítve kezelni. WAP Generátor! Az egyes logok és fontosabb parancsok WAP oldalról titkosítottan is elérhetőek!

Letöltés:

Részletes magyar nyelvű leírás

Részletes magyar nyelvű kezelési útmutató

A kereskedelmi modell
Termékeink között kevés az olyan, ami egy kattintással kosárba tehető lenne, jellemzően többféle modulból kell összeállítani az igényeknek megfelelő konfigurációt, és számos további opció áll rendelkezésre, hogy megfelelően használható, vagy egy meglévő rendszerhez illeszthető legyen a berendezés. Ez a tervezési folyamat kellő körültekintést és szakértelmet igényel, ezért webáruházunk némileg eltérő módon működik, mint az egyéb egyszerűbb termékeket áruló oldalak.

Igyekszünk a termékekről kellően részletes, és aktuális információkkal feltölteni oldalainkat. Bízunk benne, hogy ez alapján sikerül megismerni az elérhető lehetőségeket, és kiválasztani az optimális megoldást. Ezek után a minden terméknél megtalálható "ajánlatkérés" gombra kattintva lehet az adott termék iránti konkrét érdeklődést jelezni. A kapcsolati adatok megadásán túl itt lehet megfogalmazni az egyéb igényeket, elképzeléseket.
Az így elküldött levélre cégünk szakemberei rövid időn belül telefonon, vagy e-mailen visszajeleznek és tisztázzák a korábban esetleg nyitva maradt kérdéseket.
A személyes egyeztetés alapján elkészítjük a minden részletre kiterjedő, végleges árajánlatot, aminek az elfogadásával és egy írásos megrendelő elküldésével létre jön a megállapodás.

A "rendeléskövetés" menüpont alatt nyomonkövethető minden folyamatban lévő rendelés sorsa. Bejelentkezés után mindenki a saját rendeléseit láthatja, amihez akár megjegyzéseket is fűzhet.
Mivel egyedi berendezésekkel foglalkozunk, ezért 60% előleget kérünk a megrendeléshez, igy a frissen létrehozott megrendelésnek is "előlegre vár" a státusza mindaddig, amíg számlánkra meg nem érkezik az összeg. Kollégáink erre a felületre feltöltik, hogy mikor küldték el az egyes gyártók felé a megrendeléseket, a gyártók mikorra ígérik a megrendelt termékek leszállítását, a szállítmány tényleges elindításának időpontját, amennyiben az adott szállítmányozó rendelkezik ilyen szolgáltatással, a szállítmány nyomonkövetéséhez szükséges tracking numbert, a szállítmány megérkezésének időpontját, a vámolással kapcsolatos információkat, és minden egyéb információt, ami fontos lehet. A webes felület naprakész kitöltésének garanciája az, hogy saját belső nyilvántartásunk is ezen alapul.
Amint a megrendelt áruk, vagy annak egy része átvehető, ezt e-mailben és/vagy telefonon jelezzük.
  

Önállóan képviselt gyártók:

 

Logo
D&R

Logo
MICROSONIC

Logo
DHD

Logo
YELLOWTEC

Logo
HME

Logo
Logo
TELOS

Logo
DAVID

Logo
MAESTRO

Logo
APT

Logo
AEQ

Logo
BARIX

Logo
BW

Logo
COMREX

Logo
DEVA

Logo
O.C.White

Logo
YAMAHA

Logo
YOU/COM

 

 

Cégcsoport által
képviselt gyártók:

 

logo
GENELEC

 

logo
TASCAM

 

logo
FOSTEX

 

logo
AUDIO-TECHNICA

logo
SM PRO

 

logo
APHEX

 

logo
AVALON