Audmax brodcast
Nyitólap   Kapcsolat   English
A termék: eRightSoft SUPER audio és video konverter alkalmazás

eRightSoft SUPER audio és video konverter alkalmazás

Freeware koverter, bármely formátumról, bámelyikre konvertál. Az alábbi formátumokat támogatja:
Video: 3gp/3g2(Nokia,Siemens,Sony,Ericsson) asf, avi (DivX,H263,H263+,H264,XviD,MPEG4,MSmpeg4 etc..), dat, fli, flc, flv (used in Flash), mkv, mpg (Mpeg I,Mpeg II), mov(H263,H263+,H264,MPEG4 etc..), mp4(H263,H263+,H264,MPEG4), ogg, qt, rm, ram, rmvb, str (Play Station), swf (Flash), ts (HDTV), viv, vob, wmv 
Audio: aac, ac3, amr, mmf, mp2, mp3, mp4, mpc, ogg, ra, wav, wmaÁr:
Freeware, azaz ingyenesen használható szoftver. A letöltés menüpontban letölthető a telepítő.
Letöltés:

A telepítő letöltése: SUPERsetup.exe

A kereskedelmi modell
Termékeink között kevés az olyan, ami egy kattintással kosárba tehető lenne, jellemzően többféle modulból kell összeállítani az igényeknek megfelelő konfigurációt, és számos további opció áll rendelkezésre, hogy megfelelően használható, vagy egy meglévő rendszerhez illeszthető legyen a berendezés. Ez a tervezési folyamat kellő körültekintést és szakértelmet igényel, ezért webáruházunk némileg eltérő módon működik, mint az egyéb egyszerűbb termékeket áruló oldalak.

Igyekszünk a termékekről kellően részletes, és aktuális információkkal feltölteni oldalainkat. Bízunk benne, hogy ez alapján sikerül megismerni az elérhető lehetőségeket, és kiválasztani az optimális megoldást. Ezek után a minden terméknél megtalálható "ajánlatkérés" gombra kattintva lehet az adott termék iránti konkrét érdeklődést jelezni. A kapcsolati adatok megadásán túl itt lehet megfogalmazni az egyéb igényeket, elképzeléseket.
Az így elküldött levélre cégünk szakemberei rövid időn belül telefonon, vagy e-mailen visszajeleznek és tisztázzák a korábban esetleg nyitva maradt kérdéseket.
A személyes egyeztetés alapján elkészítjük a minden részletre kiterjedő, végleges árajánlatot, aminek az elfogadásával és egy írásos megrendelő elküldésével létre jön a megállapodás.

A "rendeléskövetés" menüpont alatt nyomonkövethető minden folyamatban lévő rendelés sorsa. Bejelentkezés után mindenki a saját rendeléseit láthatja, amihez akár megjegyzéseket is fűzhet.
Mivel egyedi berendezésekkel foglalkozunk, ezért 60% előleget kérünk a megrendeléshez, igy a frissen létrehozott megrendelésnek is "előlegre vár" a státusza mindaddig, amíg számlánkra meg nem érkezik az összeg. Kollégáink erre a felületre feltöltik, hogy mikor küldték el az egyes gyártók felé a megrendeléseket, a gyártók mikorra ígérik a megrendelt termékek leszállítását, a szállítmány tényleges elindításának időpontját, amennyiben az adott szállítmányozó rendelkezik ilyen szolgáltatással, a szállítmány nyomonkövetéséhez szükséges tracking numbert, a szállítmány megérkezésének időpontját, a vámolással kapcsolatos információkat, és minden egyéb információt, ami fontos lehet. A webes felület naprakész kitöltésének garanciája az, hogy saját belső nyilvántartásunk is ezen alapul.
Amint a megrendelt áruk, vagy annak egy része átvehető, ezt e-mailben és/vagy telefonon jelezzük.
  

Önállóan képviselt gyártók:

 

Logo
D&R

Logo
MICROSONIC

Logo
DHD

Logo
YELLOWTEC

Logo
HME

Logo
Logo
TELOS

Logo
DAVID

Logo
MAESTRO

Logo
APT

Logo
AEQ

Logo
BARIX

Logo
BW

Logo
COMREX

Logo
DEVA

Logo
O.C.White

Logo
YAMAHA

Logo
YOU/COM

 

 

Cégcsoport által
képviselt gyártók:

 

logo
GENELEC

 

logo
TASCAM

 

logo
FOSTEX

 

logo
AUDIO-TECHNICA

logo
SM PRO

 

logo
APHEX

 

logo
AVALON